skip to Main Content
3 Manieren Om Aan Een Passief Inkomen Te Komen

3 manieren om aan een passief inkomen te komen

Wat is een passief inkomen?

Ben jij al bekend met de term passief inkomen? Ik heb er eens wat onderzoek naar gedaan en wil je er graag wat meer over vertellen. Een passief inkomen is jouw inkomen dat niet direct in relatie staat tot jouw tijd of arbeid. Je hoeft er dus niet steeds voor te werken. Dit is het tegenovergestelde van een actief inkomen, waarbij je jouw tijd inruilt voor geld. Maar hoe kun je aan een passief inkomen komen? Ik heb er 3 manieren voor! Lees snel verder.

Beleggen in aandelen

Een manier om aan passief inkomen te komen, is door jouw geld te beleggen in aandelen. Op dit moment levert sparen weinig rente op. Je verdient er dus nauwelijks iets mee als je jouw geld op een spaarrekening laat staan. Beleggen kan je meer opleveren. Door te beleggen in aandelen werkt het geld voor jou in plaats van dat jij werkt voor het geld.

Een blog beginnen

Nu een tip om aan passief inkomen te komen waar ik zelf meer verstand van heb: een blog beginnen. Het mooie hiervan is dat je er niets voor nodig hebt, behalve een laptop en een goede internetverbinding. Heb je dit? Dan kun je direct aan de slag met online geld verdienen. Je kunt er geld mee verdienen door advertenties of met links naar webshops die jou commissie betalen over hun verkopen. Natuurlijk gaat er wel veel tijd in zitten om je blog te onderhouden, maar als dit je hobby is, is dat zeker niet erg!

Investeren in vastgoed

De laatste manier om aan een passief inkomen te komen, is door te investeren in vastgoed. Natuurlijk heb je hier wel veel geld voor nodig. Maar als je dat hebt, is investeren in vastgoed zeker een aanrader! Want als je jouw vastgoed vervolgens gaat verhuren, kun je daar een passief inkomen uit halen. En dit levert je genoeg op. Investeren in vastgoed is niet voor niets één van de populairste manieren om aan passief inkomen te komen. Alles draait natuurlijk om het rendement.

Vragen? Stel deze dan via het contactformulier.

Back To Top