skip to Main Content

Wanneer je auto naar de sloop moet

Je auto naar de sloop brengen

Je auto komt niet meer door de APK keuring heen, je hebt een ongeluk gehad, of de waarde van de auto is zo laag dat je hem niet meer kan doorverkopen. Er zijn allerlei redenen dat je auto naar de sloop moet. Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk? Wat gebeurt er wanneer je beslist om je kapotte auto te verkopen in Apeldoorn? Wij vertellen er in dit blog meer over.

Waarde van een sloopauto

Wanneer je je sloopauto wilt verkopen, kun je online al op zoek gaan naar een autosloperij. Zij maken een waardebepaling voor je voertuig. Dit is de prijs die je zult ontvangen wanneer je de auto aan de sloperij verkoopt. De waarde van het voertuig is onder andere afhankelijk van hoeveel bruikbare onderdelen er nog in de auto zitten (die kunnen namelijk doorverkocht worden), het gewicht van de auto en de stand van de fluctuerende prijs van oud-ijzer op dat moment. Al met al kun je er nog een mooi bedrag aan overhouden. Wij raden aan om altijd online al een waardebepaling aan te vragen, en dit niet op het moment zelf te doen.

Zelf brengen of ophalen

Wanneer je je sloopauto wilt verkopen, kan het heel goed zijn dat je er de weg helemaal niet meer mee op mag. Daarom bieden veel autosloperijen een service dat ze de auto gratis bij je op komen halen. Een goede autodemontagebedrijf kan al binnen 24 uur bij jou op locatie aanwezig zijn!

Wil je je ervaringen met een autosloperij delen? Of ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om je sloopauto te verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag meer van je en helpen je ook met het vinden van een betrouwbaar bedrijf.

Back To Top