skip to Main Content
Concert- En Theaterbezoek Mag Weer!

Concert- en theaterbezoek mag weer!

Laat de limousines maar voorrijden

Heb jij het ook zo gemist om lekker naar een bandje te gaan kijken of naar een superleuke cabaretier? Ik in ieder geval wel. Ik ben zo blij dat die coronamaatregelen In Nederland eindelijk eens versoepeld worden en dat ik weer zoiets kan gaan doen. Want wat hebben we lang moeten wachten. Ik heb zelfs de neiging om ook gewoon eens gek te doen door een limo te huren en me als een echte artiest voor de deur van de concertzaal af te laten zetten. Jij ook? Laat me je aansteken!

Lekker uit in een heuse limousine

Doe net als ik een beetje gek. Want ik weet zeker dat een optreden van je favoriete cabaretier of band echt onvergetelijk wordt als je voor je avondje uit besluit een limousine te huren. Als ik dat doe, weet ik zeker dat ik een aantal vrienden meeneem, want die passen wel in de limo. Wist je dat in een limousine 9 personen kunnen? Onderweg kunnen we dan alvast genieten van de voorpret door keihard video’s te kijken en muziek te luisteren. Er zit namelijk een vaak een supergave installatie in zo’n lange auto. En nog fijner: we trekken dan een lekker flesje champagne open om de opening van de theaters en concertzalen te vieren.

Iedereen wordt thuis opgehaald

Stel dat je inderdaad met 9 personen naar het optreden gaat, dan kun je iedereen door de limousine laten ophalen. Achter het stuur zit een heuse chauffeur in pak met pet, zoals je die vroeger in films zag. Dat is geen verkleedpartij. Dat is om ook serieuze gasten te ontvangen in zijn auto. Dat komt namelijk ook veel voor. Lachen toch? Voel jij er ook wel wat voor om eens echt gek te doen en wil je ook een limousine huren voor een concert? Nodig je vrienden uit, leg wat geld bij elkaar en laat die corona maar waaien!

Wil je meer leuke hobbyblogs van me lezen? Klik dan hier. Veel plezier!

Back To Top