skip to Main Content
De 3 Meest Gestelde Vragen Over Laserontharing

De 3 meest gestelde vragen over laserontharing

Dit wil je weten over laserontharing

Ben jij ook klaar met ongewenste haargroei? Je blijft maar in de weer gaan met het scheermes, harsen, epilady of een ontharingscrème. En nog zie je de stoppeltjes zitten. Gelukkig is hier een oplossing voor, namelijk laserontharing. Wil je hier meer over weten? In dit blog behandel ik de 3 meest gestelde vragen over laserontharing. Lees dus snel verder.

1. Hoe vaak moet ik terugkomen voor laserontharing?

Laserontharing zorgt ervoor dat je van al jouw ongewenste haargroei af bent. Maar dit kan helaas niet in één simpele behandeling. Want om permanent al jouw ongewenste haren te verwijderen, moeten ook de haren die diep in het haarzakje zitten effectief worden uitgeschakeld door het laserlicht. En daar zijn gemiddeld zes behandelingen voor nodig.

2. Mag ik scheren als ik al begonnen ben met laserontharing?

Er zijn dus meerdere behandelingen nodig voor laserontharing. Tussen de behandelingen door kan het zijn dat je de ongewenste haargroei die je nog hebt weg wilt scheren. En dat mag gewoon. Maar misschien is het niet eens nodig om te scheren, want de haartjes vallen na de behandeling uit. En wat ook handig is om te weten, is dat het een fabel is dat scheren de haargroei verergert. Dus maak je hier geen zorgen om. Je mag alleen niet epileren, harsen of de touwtjesmethode gebruiken als je begonnen bent met laserontharing. Want deze methoden verwijderen ook de haarwortels en als deze er niet meer zijn, kunnen zo ook niet vernietigd worden met laseren.

3. Kan laserontharing in de zomer?

Tijdens laserontharing is het belangrijk dat je directe blootstelling aan de zon of zonnebanken vermijdt. Het is dus af te raden om in de zomer te starten met laserontharing. Tenzij je het niet erg vindt dat jouw benen of bikinilijn niet verkleuren. Dan kun je gewoon een afspraak maken bij Fine LaserClinic.

Heb je nog andere vragen? Laat het me weten via het contactformulier.

Back To Top