skip to Main Content
Een Houten Schutting Plaatsen

Een houten schutting plaatsen

Een mooie schutting om jouw tuin heen

Wanneer je een eigen tuin hebt en je wilt wat meer privacy, dan is een houten schutting een must. En die hoeft helemaal niet saai te zijn! In dit blog geef ik je tips, zodat ook jouw schutting er mooi uitziet en helemaal past bij je gezellige tuin.

Oneindig veel soorten

Schuttingen en tuinschermen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Een schutting is praktisch, zo zorgt hij voor privacy en houdt hij je uit de wind. Maar een schutting kan ook mooi zijn! Tegenwoordig zijn er allerlei stijlen, vormen en houtsoorten. Of je nu voor een modern, strak ontwerp gaat of liever voor een klassieke of romantische variant gaat. Er is altijd een ontwerp dat bij jouw wensen past.

Je schutting decoreren

Een schutting kun je op verschillende manieren aanpassen aan je eigen wensen. Door een schutting te lakken, beitsen of schilderen, bescherm je niet alleen het hout, je geeft het ook een persoonlijke look. Het is natuurlijk helemaal geweldig om er een mooie afbeelding op te (laten) schilderen. Ook planten kunnen een schutting nog mooier maken. Je laat er bijvoorbeeld een klimop tegenaan groeien of je hangt er fleurige plantenbakken aan.

Voordelen van een houten schutting

Hout is een duurzaam natuurproduct, het is warm en geeft sfeer aan je tuin. Hout heeft dan ook vele voordelen:

  • Hout in je tuin geeft een prachtige look
  • Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter
  • Je kunt een schutting aanpassen aan je eigen wensen
  • Een houten schutting gaat lang mee
  • Hout is makkelijk te onderhouden

Ook toe aan hout?

Wil jij ook een houten schutting plaatsen? Je leverancier laat je graag kennismaken met de nieuwste trends en geeft je advies voor een schutting in jouw tuin. Neem bij vragen gerust contact op via het contactformulier.

Back To Top