skip to Main Content
Een Nieuwe Puppy! Wat Nu?

Een nieuwe puppy! Wat nu?

Gefeliciteerd met je nieuwe huisgenoot!

Wat leuk dat je een nieuwe puppy hebt! Waarschijnlijk heb je al een leuke naam bedacht en hem of haar mee naar huis genomen. En nu? Het is erg belangrijk om goed voorbereid te zijn om voor je huisdieren te zorgen. Hoe bereid je je huis voor en moet je al hondenspullen kopen? In dit blog lees je hoe je je het beste kunt voorbereiden op de komst van je nieuwe viervoeter.

Leefruimte en slaapgedeelte

hondenspullen voor puppyAllereerst creëer je een leefruimte waar je puppy veilig kan verblijven terwijl hij zich settelt en went aan zijn nieuwe omgeving. Controleer je woning om er zeker van te zijn dat er niets gevaarlijks is waar je puppy per ongeluk toegang toe kan krijgen. Maak een gezellig slaapgedeelte in de woonkamer waar je puppy kan slapen en rusten. Zorg voor veilig puppy speelgoed om in hun woonkamer te spelen. Denk hierbij aan:

  • Speelgoed om mee te apporteren
  • Piepspeeltjes
  • Kauwspeeltjes
  • Puzzels
  • Knuffels

Zindelijkheidstraining

Zindelijkheidstraining klinkt misschien niet zo leuk, maar het is erg belangrijk wanneer je een puppy in huis haalt. Het kost tijd en geduld om je puppy volledig zindelijk te maken. De beste manier om dit te doen, is door je puppy te belonen als hij het goed doet. Zorg er natuurlijk ook voor dat je pup voldoende gelegenheid heeft om naar de toiletruimte te gaan. Zolang je hem goed beloont wanneer hij de juiste manier gebruikt om zijn behoefte te doen, zal hij snel genoeg leren!

Kennis maken

Ik ben een ontzettende hondenliefhebber, en benieuwd hoe jij je puppy genoemd hebt! Wil je me laten weten hoe jouw puppy heet en waarom je gekozen hebt voor een puppy? Neem contact met mij op via het contactformulier. Ik hoor graag van je!

Back To Top