skip to Main Content
Eettafel Op Maat

Eettafel op maat

De oplossing voor een te dure of saaie eettafel

Ben je je oude eettafel zat? Maar vind je een nieuwe tafel te duur, of kun je gewoon geen mooie tafel vinden waar je hartje sneller van gaat kloppen? Dan kun je drie dingen doen: 1. je koopt gewoon geen nieuwe eettafel, 2. je kijkt bij de kringloopwinkel naar een andere eettafel, of 3. je laat een eettafel op maat maken. Ik ga in mijn verhaal hieronder dieper in op de vraag waarom een eettafel op maat zomaar eens de juiste keuze voor jou zou kunnen zijn.

Het materiaal van je nieuwe eettafel

Misschien denk je wel dat een eettafel op maat niet echt iets voor jou is. Als je dat gevoel hebt, dan is dat zo. Maar toch vertel ik je graag even over de voordelen van een eettafel op maat laten maken. Je hebt daarbij namelijk alles zelf in de hand. De materiaalkeuze bijvoorbeeld. Heb je een voorkeur voor hout? Kiest dan voor hout! Uiteraard zijn er vele soorten hout, waaronder noten, teak, mahonie en kersen. Allemaal zeer geschikt voor een eettafel op maat. Zorg wel dat je houten tafel bij de rest van je huis past

Alle kleuren van regenboog!

Als je een eettafel op maat laat maken, kun je natuurlijk kiezen voor alle kleuren die je wil. Maar als je hebt gekozen voor hout, is een natuurlijke kleur wel het allermooist. Als ik je mag adviseren, is een mooi gelakte of gebeitste houten eettafel wel erg mooi en sfeervol. Maar hee, wie ben ik? Ik kan kan niet in jouw huis kijken. De kleurkeuze laat is dus geheel aan jou over.

Hoe groot moet je eettafel worden?

Als je een eettafel op maat laat maken, is dit je kans om de perfecte maat te laten maken. Niet te groot, niet te klein, maar precies goed! Buitenkansje toch? Nooit meer gedoe met een te kleine tafel vol lekkers en geen plek meer om te eten met je vrienden. Of een veel te grote tafel waardoor alle gezelligheid ver te zoeken is. Denk dus goed na over het formaat van de tafel die je wil hebben. Meet alles goed na en bekijk hoeveel stoelen je bij de tafel wilt plaatsen. Dan komt het vanzelf allemaal goed.

Laat ook je eettafel op maat maken!

Weet je al wat voor een eettafel op maat je wilt laten maken? Wacht dan niet langer en neem contact op met een echte professional. Ik heb het zelf ook gedaan, en ik ben er helemaal happy mee! Echt waar! En wil je straks dan ook een keer laten weten hoe het je bevallen is? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier op mijn website. Hartstikke fijn!

Back To Top