skip to Main Content
Ervaren Installateur In Zwolle

Ervaren installateur in Zwolle

3 tips om een ervaren installateur te vinden

Ben je op zoek naar een ervaren badkamer en sanitair installateur in Zwolle voor de verbouwing van je badkamer? Goed rondkijken en vergelijken is belangrijk. Voor een badkamer verbouwen zijn veel verschillende vaardigheden nodig: sanitair en leidingwerk, betegelen, het aanleggen van verlichting en nog veel meer. In dit blog geef ik je 3 tips voor het vinden van een ervaren badkamer en sanitair installateur.

1. Ervaring van de installateur

Een badkamer heb je meerdere malen per dag nodig: die kun je dus eigenlijk niet missen. Des te meer reden om een ervaren installateur in de arm te nemen, die zo snel mogelijk klaar is en het in één keer goed doet. Het leren van een ambacht is namelijk een ervaringsvak. Ambachtslieden worden beter en sneller in hun werk door jarenlang te oefenen. Bekijk daarom altijd op hun website hoe lang ze al actief zijn.

2. Losse werklieden of één bedrijf?

Laat je een badkamer verbouwen? Voor het verbouwen van een badkamer en het plaatsen van sanitair zijn verschillende werkzaamheden en specialisten nodig, sowieso een loodgieter, elektricien en tegelzetter.

Deze hebben allemaal een eigen agenda en het is lastig om alles strak op elkaar aan te laten sluiten. En, loopt er één uit met zijn werkzaamheden, dan moeten ook alle werkzaamheden met de overige werklieden worden aangepast. Dat kan een lang verhaal worden en je wilt nu juist zo snel mogelijk weer over de badkamer kunnen beschikken.

Door voor één bedrijf te kiezen die alle specialisten zelf in dienst heeft, ontloop je dit probleem omdat er veel strakker gepland kan worden. Ook het oplossen van tegenvallers is veel eenvoudiger, omdat intern met de planning kan worden geschoven.

3. Bekijk foto’s en lees recensies

De meeste installateurs zijn trots op hun werk en zullen foto’s van hun badkamer verbouwingen op hun website hebben staan. Hebben ze dit niet, dan is dit een rode vlag! Daarnaast is het ook belangrijk om je te verdiepen in recensies van andere klanten. Waren zij tevreden?

Op zoek naar een ervaren installateur

Met de bovenstaande tips heb je voldoende handvatten om een ervaren badkamer en sanitair installateur in Zwolle te vinden.

Meer blogs over wonen lezen? Je vindt ze hier!

Back To Top