skip to Main Content
Eureka, Micro Needling !

Eureka, micro needling !

Ik houd de veroudering nog graag wat tegen

Zoals je weet luister ik graag met mijn ogen. Die geef ik in het dagelijkse leven flink de kost. Ook voor de spiegel. En tot mijn grote schrik zag ik onlangs dat mijn huid hier een daar wat rimpels vertoont. Zelf vind ik het nog vrij vroeg, maar dat zal misschien met het krijgen van kinderen te maken hebben. Ik ben daarom op onderzoek uitgegaan om te kijken of ik wat aan die rimpels kan laten doen. Zo kwam ik uit bij een micro needling behandeling. Ik heb de kliniek gevraagd wat het precies is, en ik denk dat ik het maar laat doen. Hieronder lees je meer over een micro needling behandeling.

Op zoek naar een jonge en frisse huid

Bij het verouderen mag je niet alleen je verjaardag vaak vieren; helaas wordt je huid ook minder elastisch. Mij is verteld dat de huid in de loop der jaren minder collageen en elastine produceert. De huid wordt daardoor slapper, krijgt meer rimpels en verliest volume. Mij is ook verteld dat er voor een jonge en frisse huid een fantastische behandeling is: microneedling!

Wat is microneedling?

Maar wat is microneedling nu precies? Microneedling wordt gedaan met een Goldpen. Deze pen gebruikt de kliniek voor de behandelingen. Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes. Bij de Goldpen zitten de fijne naaldjes zeer dicht op elkaar, zodat hij heel precies gebruikt kan worden. Deze naaldjes vibreren op een hoog tempo in de huid.

Waarvoor een microneedling?

Microneedling is voor veel ‘huidproblemen’ in te zetten, ik noem ze hieronder:

 • Acnelittekens
 • Littekens
 • Verslapte huid
 • Pigmentvlekken
 • Als opfrisser voor de huid
 • Welk resultaat mag ik verwachten?

  Ik heb goede hoop dat microneedling gaat werken. Want wat mag ik na de behandeling onder andere verwachten? Een gladdere, frissere huid, verfijning van grove poriën, rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken, opvulling van acnelittekens, gladder maken van operatie of traumatische littekens. wat ze me verder wel vertelden dat het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar is. De huid heeft tijd nodig om het collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan een aantal maanden duren. Daar moeten we dan dus nog even op wachten. Maar goed, ik overweeg om een microneedling behandeling te laten doen. Jij ook?

  Tip mij

  Wil je meer informatie over schoonheidsbehandelingen? Ik doe graag onderzoek voor je. Stuur mij een bericht met een goed onderwerp, en wie weet zie je het resultaat snel terug op mijn site.

Back To Top