skip to Main Content
Haal Binnenzonwering Is Huis Voor De Lange Zomeravonden

Haal binnenzonwering is huis voor de lange zomeravonden

Je binnentemperatuur op peil houden

Je kent het wel: het is zomer en je kunt niet wachten op die lange, luie zomeravonden in je tuin of terras. Maar als je fulltime werkt, zoals ik, heb je niet alle tijd om in de tuin te zitten. Daarom is het belangrijk dat het binnen lekker koel blijft, zodat jij je ding kunt blijven doen. Ook als het buiten boven de 25 graden is! Daarom kocht ik zonwering voor binnen. ik heb nu geen last meer van warme slaapkamers en onmogelijke werkkamers, ook niet in de heetste zomers.

Zonwering voor binnen

Er zijn een aantal dingen die je het hele jaar door moet doen. Één daarvan is werken. Normaal zijn we allemaal op kantoor. Tenminste, als je een computerberoep hebt. Dit is nu echter iets veranderd door het thuiswerkbeleid. Ik moet bijvoorbeeld dagen doorbrengen in mijn pop-up kantoor aan huis en zou graag een raam hebben om doorheen te turen als het me allemaal te veel wordt. Bij een raam hoort in de zomer echter ook warmte. Sinds ik binnenzonwering heb geïnstalleerd, ben ik echter volledig van dit probleem af!

Sporten, maar dan thuis

Nog iets wat ik graag blijf doen: sporten. Natuurlijk ga ik het liefst naar de sportschool, maar die laat ik voorlopig even links liggen. Daarom heb ik thuis een yogamat neergelegd waarop ik af en toe oefeningen doe. Maar heb je ooit geprobeerd om binnen te sporten op een warme zomeravond? Ik zal je zeggen, het is ongelooflijk ongemakkelijk. Ik laat mijn binnenzonwering dan graag zijn werk doen. Zo heb ik niet alleen privacy, maar ook de verkoeling waar ik op zulke momenten naar verlang.

Binnenzonwering: een redding!

Naast deze twee voorbeelden zijn er nog andere redenen waarom binnenzonwering vooral in de zomer een goed idee is. Denk bijvoorbeeld aan hinderlijk licht op je tv als je net een film hebt aangezet, of de hitte die blijft hangen na het koken, die nog eens versterkt wordt door de zon. Heb je nog meer redenen voor (of tegen) binnenzonwering? Laat het me weten via mijn contactpagina.

Back To Top