skip to Main Content
Is Goedkoop Echt Duurkoop?

Is goedkoop echt duurkoop?

Leren basgitaar spelen, dat lijkt me echt enorm vet! Als ik iets in mijn hoofd heb, maak ik er ook meteen werk van. In mijn dolle enthousiasme wilde ik vorige week direct een instrument aanschaffen. Mijn mond viel echter open bij de verschillende soorten en merken die op mijn computerscherm verschenen. Ik raakte een beetje ontmoedigd, want eerlijk is eerlijk, ik heb totaal geen verstand van de basgitaar. Moet ik een fortuin uitgeven aan een bekend merk, of is een tweedehandsje van marktplaats ook prima?

Kringloop paradijs

Iedere student zal mij gelijk geven als ik zeg dat de kringloopwinkel voor mij een waar paradijs is. Je kunt er werkelijk alles voor een leuke prijs op de kop tikken, zelfs een basgitaar. Ik weet alleen niet of ik daar in dit geval goed aan doe. Een echte Fender ligt ver boven mijn budget, maar ik heb wel overwogen om een nieuwe Yamaha aan te schaffen. Deze schijnt ook erg goed te zijn en is net iets betaalbaarder. Het is voor mij belangrijk om een goede keuze te maken, want als ik ergens aan begin wil ik het ook écht goed doen. Het zou zonde zijn als ik dadelijk met een instrument zit opgescheept dat niet naar behoren werkt. 

leren basgitaar spelenAdvies gevraagd

Begrijp je mijn situatie en ben jij wél thuis in de wereld van basgitaren? Dan zou ik het super fijn vinden om een berichtje van je te ontvangen. Ik zal je later informeren over mijn budget en de voorkeuren die ik al voor mezelf op een rijtje heb gezet. Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan, maar daarvoor heb ik eerst een instrument nodig!

Back To Top