skip to Main Content
Loodgieter Wassenaar

Loodgieter Wassenaar

Meerdere redenen om een loodgieter in Wassenaar in te schakelen

Ik kende de term loodgieter al best lang, maar ik had nog nooit kennisgemaakt met zo iemand. Nog nooit nodig gehad namelijk. Dus waarom zou ik? Totdat ik vorige maand ineens vieze zwarte vliegjes in huis had. Dat bleken rioolvliegjes te zijn. Ik kreeg dus de tip om de loodgieter in Wassenaar te bellen. Wat die kan ze bestrijden. Zo maakte ik dus voor het eerst persoonlijk kennis met een loodgieter. Ik moest er dan wel voor betalen, maar was daarmee wel meteen verlost van die rioolvliegjes en de lekkage waardoor ze naar binnen kwamen. Meteen maar even gevraagd waarmee hij me verder nog kan helpen. Ik heb een aantal punten op een rijtje gezet in mijn blog.

Verstopte afvoer

Als ik een verstopte wc, douche of gootsteen in huis heb, kan ik hem bellen. Hij is voor verstoppingen van leidingwerk de aangewezen persoon. Sterker nog: hij adviseerde me om nooit zelf te gaan prutsen met ontstoppingsmiddel. De kans dat ik daarmee het leidingwerk op de lange termijn zou beschadigen is aanzienlijk.

Onderhoud van de boiler en cv-ketel

Ook is mijn loodgieter niet alleen getraind om aan rioleringen te werken. Als ik dat wil kan hij ook boiler en/of cv-ketel in mijn woning installeren. Datzelfde geldt voor het verhelpen van problemen aan die boiler of cv. Handig toch?

Lekkage verhelpen

Ook vertelde hij me dat lekkages in huis zonde zijn voor mijn portemonnee. Hij moet dan vaak langskomen, en dat kost geld. Maar lekkages kunnen ook blijvende schade geven aan mijn huis. Dus als ik voortaan het vermoeden heb van een lekkage, bel ik direct de loodgieter. Dat scheelt dan uiteindelijk een boel geld!.

Heb jij in Wassenaar ook last van één van de bovenstaande problemen? Doe dan net als ik en bel zo snel mogelijk een ervaren en betrouwbare loodgieter in Wassenaar.

Ken jij nog andere loodgieter tips? Dan wil ik ze graag horen. Stuur me dan een berichtje via het contactformulier op deze website. Hartelijk dank voor je bericht!

Back To Top