skip to Main Content
Laat Je Nagels Verzorgen In Groningen

Laat je nagels verzorgen in Groningen

Langdurig mooie nagels met gellak

Ben jij die kunstnagel ook zo beu? Wil je dat je nagels langer mooi en stralend blijven? Ga dan eens voor gellak! Steeds meer mensen kiezen voor gellak omdat je nagels dan wel twee weken mooi blijven. Met de juiste gellak maak je je look helemaal af zien je nagels er altijd goed en als nieuw uit. Pink Gellac biedt je altijd kwaliteit en is ruimschoots te vinden in zowat elke nagelstudio. In dit blog vertellen we je er alles over.

Gellak aanbrengen in een nagelstudio

Als je naar een nagelstudio komt, weet je zeker dat de nagelstyliste die jouw nagels doet, weet waar hij of zij mee bezig is. Eerst wordt je oude nagellak verwijdert. Daarna worden je nagels geknipt, gevijld en schoongemaakt. Vervolgens wordt de gellak aangebracht. De eerste laag is altijd een basislaag die bedoeld is om je nagels te beschermen en om ervoor te zorgen dat de kleur goed pakt. Vervolgens wordt de kleur aangebracht en daarna een topcoat die uw nagels beschermt. Na het aanbrengen van een nieuwe leg, leg je je vingers 20 tot 60 seconden onder een LED-lamp zodat de laag droogt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je nagels nog niet droog zijn zodra je weer naar buiten gaat.

De voordelen van gellak

Naast dat ze heel mooi zijn, heeft gellak nog veel andere voordelen ten opzichte van standaard nagellak en kunstnagels:

  • Gellak blijft veel langer zitten dan standaard nagellak, wel 2 weken;
  • Gellak is sterker dan gewone nagellak;
  • Gellak geeft een veel meer natuurlijk uitstraling dan kunstnagels;
  • Met gellak blijft de natuurlijke flexibiliteit van je nagels behouden;
  • Gellak is makkelijk te verwijderen.

Een nagelstudio bij jou in de buurt

Wil je ook graag mooie gellak nagels? Laat je nagels dan verzorgen in een nagelstudio in Groningen met Pink Gellac. Ook in andere plaatsen zijn er veel nagelstudio’s die met gellak werken. Heb je al eens gellak uitgeprobeerd? Deel je ervaringen met ons via het contactformulier.

Back To Top