skip to Main Content
Online Relatietest

Online relatietest

Twijfel aan je relatie? Doe dan de online relatietest!

Twijfel je of je relatie nog wel zo leuk is? Als je al enige tijd bij elkaar bent, is het voor de meeste mensen een illusie te denken dat het nog net zo leuk zou moeten zijn als in het begin. Maar het is natuurlijk wel prettig als je ‘er nog iets uithaalt wat op levenslust, waardering en liefde lijkt’. En natuurlijk: iedereen twijfelt wel eens in zijn of haar relatie. Dat komt bij de beste mensen voor! Maar als je echt heel erg twijfelt, kan een online relatietest je veel meer duidelijk maken over hoe de vork aan de steel zit. Je leest er hieronder meer over.

Wat levert een relatietest je op?

Met een online relatietest kom je meer te weten over het beeld dat jij over jouw relatie hebt. Is het resultaat negatief? Dan weet je dat er werk aan de winkel is om je relatie of je gedrag te verbeteren. Met deze online test krijg de volgende dag al antwoord op de belangrijkste vragen die je over je relatie hebt. Je krijgt alle info in een pdf toegestuurd. In dat bericht staat ook een advies dat je inzicht geeft in hoe je liefde en geluk terugbrengt in je relatie.

Voor wie de online relatietest?

De online relatietest hoeft niet voor iedereen te werken. Aan de hand van onderstaande vragen, weet je of het wellicht goed is om de online test te doen. Heb je soms wel eens deze gedachten?

  • Waarom hebben we steeds over dezelfde dingen ruzie?
  • Waarom krijg ik onze relatieproblemen niet opgelost?
  • Past hij/zij nog wel bij mij?
  • Ik vind andere mensen ook leuk
  • Waarom hebben we weinig intimiteit en seks?
  • Hoe zou het zijn zonder hem/haar?
  • We hebben zo weinig gemeen
  • Was ik wel ooit gelukkig in onze relatie?

Manier om te werken een je relatie

Werken aan een relatie is vooral werken aan jezelf begrijpen en oog hebben voor de behoeften van de ander. Door het doen van een online relatietest zet je waarschijnlijk de eerste stap op weg naar verbetering.

Ik vind dat een verhaal over een goede relatie een verhaal is over gezondheid. Wil je meer gezondheidsblogs lezen? Klik dan op deze link.

Back To Top