skip to Main Content
Redenen Om Een Meidoorn Te Kopen

Redenen om een meidoorn te kopen

3 redenen om een meidoorn te kopen

Net als een woning wil je dat jouw tuin er mooi uitziet. Dat geeft toch net een beetje extra. Je kunt je tuin verfraaien met mooie planten, een terras, maar ook door bomen te planten. Bomen zijn in grote en kleine maten te verkrijgen. Het maakt dus niet uit wat voor formaat jouw tuin heeft. Er is altijd wel een boom die past. Daarbij zijn bomen echt een toevoeging aan een tuin. In het speciaal de meidoorn. Deze sierboom is echt een aanwinst. Ben je benieuwd waarom? In dit blog vertellen we je meer over de meidoorn. En geven we je 3 redenen om een meidoorn te kopen.

Een toevoeging in alle seizoenen

Een meidoorn kopen levert je een echte toevoeging aan jouw tuin op. Een prachtige toevoeging zelfs. En dat in alle seizoenen! Meidoorns zijn zeer aantrekkelijke, bladverliezende sierbomen. Dat betekent dat ze in de herfst de meest prachtige kleurencombinaties laten zien, onder andere door het glanzende fruit en het herfstblad. Maar ook in het voorjaar mag de meidoorn er zeker wel zijn. In het late voorjaar is de boom namelijk bedekt met talloze bloemen, wat er fantastisch uit ziet.

Overal te planten

Twijfel je of jouw tuin geschikt is voor een meidoorn? Wij kunnen je vertellen van wel! Een meidoorn is namelijk overal in de tuin te planten. Ze zijn niet al te kieskeurig over hun positie. Meidoorns kunnen groeien op open, zonnige locaties in de tuin, maar ook in de halfschaduw. Je kunt dus zeker weten een meidoorn kopen voor jouw tuin!

Onderhoudsarm

We snappen het dat je geen boom in de tuin wil waar je veel onderhoud aan hebt. Dat is het voordeel van de meidoorn, want deze boom is onderhoudsarm. Na het planten hebben ze weinig verzorging of aandacht nodig. En je hoeft ze zelden te snoeien. Alleen om overtollige takken uit te dunnen of bij dode, zieke of stervende groei. Natuurlijk is het wel verstandig om de boom in het voorjaar algemene plantenvoeding in korrelvorm te voeren. En de boom water te geven in de zomer bij langdurige periodes van droogte.

Meer weten?

Wil je meer weten over een meidoorn kopen? Of waar je een meidoorn kunt kopen? Stel jouw vragen gerust via ons contactformulier.

Back To Top