skip to Main Content
En Ze Leefden Nog Lang En Gelukkig

En ze leefden nog lang en gelukkig

Ik ben vrijgezel(lig). Ik geniet met volle teugen van mijn vrijheid. Ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken. Huis-boompje-beestje voor mij nog even niet….

Maar veel van vrienden en vriendinnen zijn al wel zover. De eerste kindjes zijn er zelfs al. Op feestjes gaat het tegenwoordig alleen nog maar over de kinderen. Enkele jaren geleden waren we onvermoeibaar en dansden door de hele avond, nacht en ochtend.

En nu? Nu is de meest gestelde vraag aan mij: “Hoe is het met de liefde?”. Nou goed, ik ben vrijgezel! Niet het antwoord dat wordt verwacht, maar dat scheelt me niet zoveel. Ik ben gelukkig en ik geniet.

Maar soms droom ik wel van een leuke man en kinderen. Eerst wil ik mijn passie vervullen als fulltime blogger, maar het zal er wel eens van komen. Ik kom vast nog wel mijn droomman tegen. Mijn prins op het witte paard.

Hoe roze zijn die roze wolken nou eigenlijk. Want mijn beste vriendin heeft nu al relatieproblemen. Ze heeft een mediator Arnhem ingeschakeld. Communicatieproblemen. Gelukkig ben ik gewoon nog vrijgezel…..

Back To Top