skip to Main Content
Tips Voor Echt Gezellig Borrelen

Tips voor echt gezellig borrelen

Echt gezellig borrelen: hoe doe je dat?

Na een lange week werken is het tijd om even lekker te ontspannen. En hoe kun je dat nu beter doen dan door lekker te gaan borrelen met wat vrienden, familieleden of kennissen? Persoonlijk vind ik het echt super leuk om drankjes te doen met de mensen die belangrijk voor me zijn. Maar als je dit regelmatig doet, is de originaliteit van het gezellig borrelen er wel een beetje af. Het wordt standaard. Herken jij dit ook? Ik heb daarom een aantal tips opgesteld voor echt gezellig borrelen. Lees snel verder.

Experimenteer met borrelplanken

Als je echt gezellig wil gaan borrelen, hoort hier natuurlijk wat lekkers bij. Maar elke keer dezelfde borrelplank op tafel zetten, is nogal saai. Experimenteer daarom eens met verschillende borrelplanken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vleesborrelplank met diverse soorten vleeswaren, gedroogde worst en lekkere gehaktballetjes. Maar ook een kaasplank is een echte klassieke borrelplank die gegarandeerd zorgt voor echt gezellig borrelen. En je kunt ook een combinatie van deze planken maken en je gasten vlees én kaas aanbieden. Of doe er stokbrood, toastjes, komkommers en wortels met dips bij. Kortom: je kunt van alles aan een borrelplank toevoegen om het borrelen echt gezellig te maken.

Maak er een wijn- of bierproeverij van

Het standaard borrelen is heel eenvoudig op te leuken. Je kunt er namelijk ook een wijn- of bierproeverij van maken. Of juist een proeverij van cocktails. De mogelijkheden zijn enorm! Door verschillende wijnen, bieren of cocktails klaar te zetten en deze om en om te proeven, wordt het echt gezellig borrelen. Ook heb je meteen iets om over te praten. Dit is eens een keer iets anders dan altijd diezelfde gesprekken. Echt een aanrader!

Buiten de deur borrelen

Wat ook leuk is, is buiten de deur borrelen. Ga naar een café of restaurant in de buurt of juist naar een stad die je nog niet kent. In een nieuwe setting kun je ook echt gezellig borrelen!

Heb jij nog suggesties waar je lekker kunt borrelen met wat lekkers? Laat het me weten via het contactformulier. Ik ben erg benieuwd!
_______________________

Back To Top