skip to Main Content
Tips Voor Goed Hang-en-sluitwerk

Tips voor goed hang-en-sluitwerk

Voor optimale beveiliging van uw pand

Ja hoera, ik ben weer wat wijzer, misschien zelfs wel slimmer geworden. Ik heb mijn oor eens te luisteren gelegd bij een specialist in hang-en-sluitwerk. En wat ik al vreesde: ik moest een boel bijleren. Het leuke is dan wel dat ik het geleerde nu hier met je kan delen. Zo wordt jij ook weer wat wijzer, toch? Lees dus snel dit blog, want ik heb wel 5 toptips voor goed hang-en-sluitwerk aanbrengen.

Tip 1: Kies voor hang-en-sluitwerk van goede kwaliteit

Mij werd verteld dat ik op veiligheid eigenlijk nooit moet bezuinigen en daarom alleen maar goede kwaliteit hang-en-sluitwerk moet kopen.

Tip 2: Goed op de maat letten

Ook handig om te weten als je het nieuwe hang-en-sluitwerk zelf gaat monteren is dat je dan moet kiezen voor dezelfde maten als het oude materiaal. Dat scheelt een boel tijd en moeite.

Tip 3: Verschillende technieken combineren

Voor de beste beveiliging is het slim om goed hang-en-sluitwerk te combineren met andere beveiligingstechnieken. Je bent dan al bezig met het vervangen van sloten, dus waarom niet ook meteen een anti-inbraakstrip aanbrengen, zodat inbrekers er met een koevoet niet meer in kunnen komen.

Tip 4. Beveilig ook ander verdiepingen

Goed hang-en-sluitwerk is meer dan alleen maar en een goed slot op de voordeur en achterdeur. Sluit ook je ramen goed en veilig af. En vergeet ook niet de balkondeuren en de ramen op een hogere verdieping of het kelderraam.

Tip 5: Advies inwinnen bij een specialist

En de handigste tip de ik je kan geven is: doe net als ik en ga voor advies naar een echte specialist in hang-en-sluitwerk van wss. Die meneer of mevrouw kan ook zorgen voor een professionele installatie. En dat is ook wel wat waard.

Vond je dit ook zo’n handig artikel? Wil je me dat vertellen? Dan zoek ik nog vaker naar goede tips voor iedereen. Stuur me je bericht via mijn contactpagina.

Back To Top