skip to Main Content
Tips Voor Schoenenliefhebbers

Tips voor schoenenliefhebbers

Nooit genoeg schoenen

De echte schoenenliefhebber zal het met me eens zijn: je kunt nooit genoeg schoenen hebben. Van duur tot goedkoop, hoog en laag en in alle kleuren van de regenboog. Je kunt ze niet laten staan, je moet ze gewoon hebben. Heb jij ook zo’n grote verzameling? Dan kun je vast wat tips gebruiken voor het opbergen.

Hoe herken je een schoenenliefhebber?

Veel schoenen in alle soorten, maten en kleuren zijn slechts een paar kenmerken van een schoenenliefhebber. Een echte schoenenliefhebber maakt zijn of haar schoenen vaak schoon. Ze moeten er immers perfect uitzien wanneer je naar buiten gaat. Je wil immers niet dat anderen het zouden zien als er vlekken op zaten. Jij let immers ook op de schoenen van anderen. Anderen mogen je schoenen dus al helemaal niet dragen. Stel je voor dat ze ze vies of zelfs kapot maken. Niet dat het erg is om nog een keer schoenen te kopen – dat doe je toch minstens twee keer per jaar – maar je gooit toch geen schoenen weg?

Soorten schoenenkasten van steigerhout

Wil je niet dat je schoenen overal rondslingeren of dat je steeds moet graven in een hele berg. Dan is dit mijn tip. Er zijn manieren om je schoenen makkelijk op te bergen, bijvoorbeeld in een schoenenkast. Ik heb mijn oog laten vallen op schoenenkasten van steigerhout. Praktisch en mooi. Het oog wil immers ook wat. Deze schoenenkasten zijn er in alle soorten en maten, zoals:

  • Lage schappenkast
  • Hoge schappenkast
  • Lage schoenenmeubel
  • Brede schoenenmeubel
  • Schoenenmeubel met kapstok

Netjes en geordend je schoenen bewaren

Wil jij ook een steigerhouten schoenenkast of schoenenmeubel van topkwaliteit? Zo bewaar je je schoenen netjes en geordend. Een handgemaakte schoenenkast is zowel uniek als stijlvol. Wil je meer tips voor jou als schoenenliefhebber? Neem dan contact op via het contactformulier.

Back To Top