skip to Main Content
Tuintafel Op Maat Laten Maken

Tuintafel op maat laten maken

3 redenen om overstag te gaan

Een tuintafel op maat laten maken. Is dat niet een beetje decadent? Dat valt wat mij betreft wel mee. De kosten om een tuintafel op maat te laten maken, zijn nu niet dusdanig dat je er steil van achterover slaat. Bovendien heb je dan precies wat je wilt en dat is ook wat waard. Persoonlijk geniet ik er dan extra veel van. Lees verder en laat je overhalen

1. Pas je tafel aan je tuin aan en niet andersom.

Tuintafels zijn standaard, maar elke tuin is uniek, de mijne in ieder geval wel. Een slecht passende tafel is een bron van ergernis. Niet fijn van tafel kunnen omdat je je stoel niet ver genoeg naar achteren kunt schuiven. Of hij is net te lang waardoor je de tafel niet goed kunt passeren. Het is een bron van ergernis die ik me graag bespaar. Ja, dan pas ik liever mijn tafel aan dan mijn mooie tuin!

2. Genoeg plek voor iedereen

Wat ik ook erg belangrijk vind is dat er genoeg plek is voor iedereen. Niet alleen wat zitplaatsen betreft, maar ook dat je elkaar niet continu aanstoot en voldoende plek hebt om alle spijzen kwijt te kunnen tijdens een etentje.

3. Design op maat

Kies je net als ik voor design meubilair in je tuin? Dan zit hier vaak ook een prijskaartje aan vast. En wanneer ik dan toch extra betaal, dan wil ik wel dat het helemaal naar mijn zin is. Het kost een beetje extra, maar dan heb ik ook precies wat ik wil.

Daarom een tuintafel op maat

Hecht je net als ik waarde aan een mooie tafel waar plek is voor alles en iedereen? Dan ben je na het lezen van dit blog ongetwijfeld tot de conclusie gekomen dat een tuintafel op maat ook iets voor jou is!

Vond je dit een leuk artikel? Lees dan ook mijn andere tuinblogs.

Back To Top