skip to Main Content
Zelfbouwloods: Handig Voor Elke Band

Zelfbouwloods: handig voor elke band

Nooit meer gedoe met krappe oefenruimtes

Ik schrijf niet vaak over muziek en muzikanten. Maar wist je dat er één bij me in huis woont? Ik hoor hem altijd klagen over gedoe met zijn band. Niet dat ze geen inspiratie of succes hebben. Maar wel over het feit dat ze altijd lopen te klooien met oefenruimte en opslag voor hun instrumenten en geluidsapparatuur. Toen hoorde ik van iemand dat je vrij eenvoudig een zelfbouwloods kunt kopen. En toe dacht ik: probleem opgelost. Zeker omdat het best creatieve en handige jongens zijn. Dus ik ben op onderzoek gegaan en ontdekte het volgende.

Bouwpakket zelfbouwloods

Een zelfbouwloods koop je handig in een bouwpakket. Die kun je dus lekker zelf in elkaar zetten. Nou ja, de hele band mag de handen uit de mouwen steken, vind ik. En dat is nog niet alles. Een zelfbouwloods heeft nog meer interessante voordelen, zoals:

  • Het bouwpakket heeft ook een sterk fundament en de loods in elkaar sleutelen in heel makkelijk
  • De loods is verkrijgbaar in veel kleuren.
  • Ook de materialen zijn vrij te kiezen
  • De vorm en omvang van de loods kun je zelf samenstellen

Zelfbouwloods met handleiding

Het is wel zo dat de zelfbouwloods uit veel onderdelen bestaat, dus dat er een handleiding bijzit is wel erg handig. Maar ja, die jongens kunnen ook bladmuziek lezen, dus dan moeten ze een loods bouwen ook kunnen fiksen met een handleiding. Lijkt mij een beetje hetzelfde.

Zelf soort loods kiezen

Het is overigens nog wel lastig kiezen hoor, bij een zelfbouwloods. Want de keuze is wel echt reuze! Die zag ik niet aankomen. Voor iedereen is er wel zo’n loods. Al vanaf 4 meter breed, 6 meter lang en 2 meter hoog is een zelfbouwloods leverbaar. Maar goed, daar moeten de bandleden zelf maar over beslissen. Ze kunnen hun wensen doorgeven bij de leverancier van de zelfbouwloods en ze maken het bouwpakket voor hen klaar. Top toch? Ze hoeven hem alleen nog maar in elkaar te zetten. Dan zijn we daarna mooi van het geklaag af. Wat vind jij? Ben ik te streng, of vind je het een raar idee? Vertel het me via contactformulier.

Back To Top