skip to Main Content
Born To Be Wild

Born to be wild

De leukste motorfilms en -series

Het mooie weer komt er weer aan en dus ook de motorrijders. Ik heb er altijd van gedroomd om het ook eens te proberen en vandaag heb ik een grote stap gezet door mijn motorrijbewijs te halen, dus dit jaar gaat het er echt van komen. In de tussentijd doe ik inspiratie op met een gezellig filmweekendje. Bekijk mijn favoriete motorfilms en -series hieronder.

Easy Rider

Easy Rider is een film over twee vrienden, Wyatt en Billy, die op motorfietsen van Los Angeles naar New Orleans reizen om zichzelf te vinden. Onderweg ontmoeten ze interessante mensen en beleven ze gekke avonturen. Deze film is een klassieker van de tegencultuurbeweging en zit vol met hippie-waarden. Als je op zoek bent naar een relaxte, leuke film om te kijken, dan is Easy Rider een goede keuze! Mede dankzij de soundtrack (Born to be wild – Steppenwolf) groeide de populariteit van motorrijden tot ongekende hoogten.

Renegade

Als je een fan bent van oude tv-programma’s vol actie, dan zul je Renegade geweldig vinden. Deze serie gaat over de avonturen van de motorrijdende premiejager Reno Raines. Met zijn trouwe sidekicks Bobby Sixkiller en de mooie Cheyenne aan zijn zijde, slaagt Reno er elke aflevering weer in criminelen voor het gerecht te brengen. Dus leun achterover en geniet van deze sensatie-a-minute rit!

Terminator 2

Terminator 2 is een film boordevol actie en spanning. Het is het vervolg op de originele Terminator film, en het volgt het verhaal van John Connor als hij probeert om zijn familie te beschermen tegen een nieuwe Terminator: de T-1000. De T-1000 is een cyborg van vloeibar metaal die teruggestuurd is in de tijd om John Connor te doden, en het is aan John en zijn vriend om hem te stoppen. Die vriend is natuurlijk Arnold Schwarzenegger die in de film rondrijdt op een stoere Harley. Deze film zal je zeker op het puntje van je stoel houden!

Heb je na het lezen van dit blog ook zin om te leren motorrijden? Neem dan contact op met een goede rijschool.

Ride free citizens!

Liever een iets rustigere hobby? Lees dan mijn blog over diamond painting.

Back To Top